Piškotki in politika zasebnosti

Upravljavec podatkov spletne strani www.prodirekt.si, je Progar direkt varovanje d.o.o., Ulica talcev 3, 3310 Žalec.

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletne strani www.prodirekt.si se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

Kaj so piškotki?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav.

Uporaba piškotkov

Spletna stran prodirekt.si (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke.
S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.prodirekt.si nastavi piškotke na vaši napravi.

Zagotavljanje varnosti podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne strani prodirekt.si so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. Progard direkt varovanje d.o.o. bo osebne podatke varovala in preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Progard direkt varovanje d.o.o. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) in sicer z uporabniškim imenom in geslom.
Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL.

Privolitev

Z uporabo spletne strani Progard direkt varovanje d.o.o. se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Kontaktni podatki

Progard direkt varovanje d.o.o., Ulica talcev 3, 3310 Žalec

Spletna stran: prodirekt.si
E-mail: info@prodirekt.si
Telefon: 070-547-247